Klantervaring – Review Antsy

Lyze Feitsma Reviews

Mijn ervaring met Impuls gaat al terug naar een aantal jaren geleden. Met verschillende kleinere klachten. Dus ik voel me eigenlijk wel een beetje kind aan huis. En dat maakt het ook fijn, want hierdoor kennen ze mij als persoon en weten wanneer ik mezelf juist niet aanstel (de grens over ga) of juist even een ‘schop onder de kont’ nodig heb. Naast het fysieke plaatje kijken ze ook goed naar jouw mentale stuk en dat maakt dat ze breder kijken, wat volgens mij de behandeling alleen maar ten goede komt.

Nadat ik eind september 2020 besmet werd met covid-19, bleef ik langdurige klachten houden van verminderde conditie, krachtvermindering, kortademigheid, druk op de borst, vermoeidheid enz, werd ik eind november doorverwezen naar Impuls om te revalideren. Fijn dat er nu eindelijk iets gedaan kon worden. Ik ben tenslotte een jonge vrouw (41 jaar), met een full-time baan, gezin en actief leven.  Twee keer in de week word ik deskundig bijgestaan door Wybe. Fijn om serieus genomen te worden door mensen die zich ook verdiepen in de materie. Door zijn enthousiasme en motiverende houding en humor werd ik elke keer uitgedaagd om de grens op te zoeken. Met het resultaat dat mijn conditie toch redelijk snel weer opgebouwd werd/wordt.

Helaas werd er roet in het eten gegooid omdat ik dacht een hernia te hebben (hiermee was ik in het verleden bekend). Ik kreeg enorme uitstralingspijn (dacht ik) in mijn kuit. Intern werd ik doorverwezen naar Alle om te kijken of er middels manuele therapie wat aan te doen was. Alle vertrouwde het niet helemaal, mijn kuit was dikker dan de andere. Voor de rest waren er geen aanwijzingen voor een trombosebeen (hij was niet warm of rood). Alle wilde toch dat ik naar de huisarts ging, want zoals hij zei: “straks focus ik mij volledig op jouw rug, terwijl er heel iets anders aan de hand is.” Uiteindelijk bleek hij gelijk te hebben, ondanks de asymptotische klachten toch diagnose: diep veneuze trombose en longembolie. Door adequaat handelen is mogelijk erger voorkomen. Een diepe buiging voor iedereen van Impuls. Therapeuten met allemaal hun eigen expertise en deskundigheid, die waar nodig gebruik van elkaars expertise maken. Maar minstens zo belangrijk is dat ze betrokken zijn bij hun patiënten/cliënten, daarnaast een ontspannen en goede sfeer hangt.   

Antsy