Multidisciplinair spreekuur Centrum Bijzondere Tandheelkunde (CBT) in MCL

tandheelkunde

Samen met tandarts-gnatoloog dr. Ad Slagter. 

Maandelijks draaien we een multidisciplinair spreekuur, samen met tandarts-gnatoloog dr. Ad Slagter. Mede hierdoor zijn de lijntjes kort met de medisch specialisten in Medisch Centrum Leeuwarden.

Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) biedt hulp aan patiënten bij wie behandeling in de algemene tandartspraktijk niet goed mogelijk is. Het gaat om de volgende groepen:

  • Patiënten waarbij voor onderzoek en behandeling intensieve samenwerking tussen tandartsen en specialisten nodig is.
  • Als een medische behandeling ingrijpende gevolgen heeft voor de mond en het gebit (zoals een behandeling met bestraling of chemotherapie).
  • Als iemand langdurig ernstig ziek is, of is opgenomen in een verpleeghuis.

Het CBT is er ook voor advies of het geven van een second opinion. Bijvoorbeeld als er een moeilijke beslissing moet worden genomen over een ingrijpende behandeling, een belangrijke keuze moeten worden gemaakt of een al uitgevoerde tandheelkundige behandeling niet het gewenste resultaat heeft. In die gevallen kunnen de tandartsen van het CBT de (huis)tandarts en patiënt helpen bij hun beslissing. Ook kunnen de tandartsen van het CBT adviseren over hoe een probleem het best kan worden aangepakt.

Zo bereikt u ons

Bel of mail

Telefonisch bereikbaar van 08.00 - 12.00. Spreek na 12.00 uur een bericht in. Wij bellen u dan snel terug.

T: 0518 - 41 99 98

E: balie@impulsfysiotherapie.nl

Ook voor afspraken in Sneek of Bitgummole.