Behandelingen

manuele therapie

Manuele therapie

Door zijn gespecialiseerde opleiding is de manueel therapeut uitstekend in staat om jouw klachten te beoordelen. Zo kan hij voor elk lichaam een oplossing op maat voorstellen..

Lees meer

dry needling

Dry needling

Met dry needling wordt door middel van een speciale techniek triggerpoints in spieren aangeprikt en deze raken op die manier snel en langdurig ontspannen.. 

Lees meer

lyze feitsma cesar therapie

Oefentherapie Cesar

Mensen lopen, gaan zitten, staan op. Mensen bukken, tillen, springen maar niet iedereen gebruikt bij dezelfde beweging dezelfde spieren in dezelfde mate.. 

Lees meer

medical taping concept

Medical Taping Concept

De basis van het Medical Taping Concept werd in de jaren zeventig gelegd in Japan en Korea. De achtergrond gedachte is, dat spieren niet alleen nodig zijn voor beweging..

Lees meer

tandheelkunde

Multidisciplinair spreekuur bij het Centrum Bijzondere Tandheelkunde

Maandelijks draaien we een multidisciplinair spreekuur, samen met tandarts-gnatoloog dr. Ad Slagter. Mede hierdoor zijn de lijntjes kort met de medisch specialisten in Medisch..

Lees meer

Image

(Top)Sportbegeleiding

Impuls Fysiotherapie heeft ruime ervaring op het gebied van (top)sportbegeleiding: zo is Alle Sterk als fysio-/manueel therapeut 8 jaar werkzaam geweest binnen de begeleidingsstaf van..

Lees meer

tandheelkunde

Orofaciale fysiotherapie

Alhoewel de orofaciaal fysiotherapeut in de volksmond een kaakfysiotherapeut wordt genoemd is het indicatiegebied binnen deze specialisatie breder dan alleen het kauwstelsel.. 

Lees meer

Image

Duizeligheid

Op het spreekuur van de huisarts is duizeligheid een veel gehoorde klacht. Als hoofdklacht komt het voor bij 3 tot 14% van de patiënten die een huisarts bezoeken..

Lees meer

Image

Zwangerschaps gerelateerde klachten

Tijdens de zwangerschap, de bevalling en de periode na de bevalling verander er veel in je leven. Mede door deze veranderingen kan er pijn ontstaan rondom het bekken..

Lees meer

Plan een afspraak

Maak online een afspraakverzoek. Vertel alvast over uw klachten en zeg welk moment u goed uitkomt.
Maak nu een afspraak

Aangesloten bij

Image
Image
Image
Image
Image
Image