1 januari 2009

1 januari 2009 zijn Alle Sterk en Lyze Feitsma in Sint Annaparochie ‘Impuls Fysiotherapie’ gestart. In multifunctioneel centrum “Ons Huis” werd een locatie gevonden met 2 behandelruimtes. Na de renovatie van het zwembad werd in september 2009 tevens intrek genomen in Sportcomplex “De Bildtse Slag”. De belangrijkste reden hiervan was het feit dat binnen Sportcomplex “De Bildtse Slag” faciliteiten aanwezig waren voor revalidatiedoeleinden. De oplevering van locatie De Bildtse Slag werd aangegrepen om de praktijk officieel te openen. De openingshandeling is verricht door wereldkampioene allround schaatsen Renate Groenewold.

Omdat Impuls Fysiotherapie na een jaar of 5 uit haar jasje groeide werd gezocht naar ruimere huisvesting binnen Sint Annaparochie. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat Impuls Fysiotherapie in 2017, samen met huisartsenpraktijk Bögels, het voormalig gemeentehuis Het Bildt heeft aangekocht voor de realisatie van een multidisciplinair gezondheidscentrum.

Na 8 maanden verbouwen is Impuls Fysiotherapie in september 2018 verhuisd naar gezondheidscentrum “`t Raadhuus” aan de Van Harenstraat 47-A in Sint Annaparochie.