Fysiotherapie

 

Fysiotherapie

De fysiotherapeut onderzoekt, behandelt en adviseert u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse activiteiten kunt uitvoeren. Ook leert u hoe u door verantwoord te bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt, als het lichaam even niet meewerkt.

De fysiotherapeut is dé expert op het gebied van het bewegingsapparaat. Bij hem of haar kunt u terecht voor onderzoek en behandeling van lichamelijke klachten.

Het doel is dat u weer zoveel mogelijk zelfstandig kunt doen. U heeft zelf een belangrijke rol in het herstelproces door adviezen op te volgen en door het doen van oefeningen. Een goede communicatie tussen u en uw fysiotherapeut draagt bij aan uw herstel.

Als een fysiotherapeutische diagnose is gesteld, bespreekt de fysiotherapeut met u het behandelplan. Het behandelplan wordt zo veel mogelijk afgestemd op uw persoonlijke situatie en is gericht op het doel dat u wilt bereiken.

Voor welke klachten u bij een fysiotherapeut terecht kan leest u hier

    Vragen?

    We beantwoorden ze graag. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Een e-mail sturen of een bericht achterlaten met behulp van het contactformulier kan natuurlijk ook.

    Bel mij terug

      Door te klikken op 'bel mij terug' ga je akkoord met ons privacy-beleid