Covid 19-protocol

 

Covid 19-protocol

Houd u bij bezoek aan onze praktijk rekening met het volgende:

 1. Heeft u of een van uw huisgenoten/gezinsleden griep, verkoudheidsklachten (zoals neus verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest) of verhoging vanaf 38 graden Celsius, dan verzoeken wij u thuis te blijven en een andere afspraak te maken.

 2. U mag de praktijk alleen bezoeken als u niet in contact bent geweest met iemand die corona verschijnselen heeft of wanneer u in een risicogebied voor corona bent geweest korter dan 2 weken geleden.

 3. Bent u in een land geweest met het label ‘code oranje’, dan mag u onze praktijk gedurende 2 weken na thuiskomst niet betreden. Hierop wordt geen uitzondering gemaakt. Kijk voor de actuele lijst van landen met code oranje op: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/spanje/reizen/reisadvies.

 4. U krijgt een afspraak op tijd. Bent u meer dan 5 minuten voor de afgesproken tijd, wacht dan even buiten, vanaf 5 minuten voor de afgesproken tijd kunt u doorlopen naar de wachtruimte.

 5. Er mag zich slechts 1 persoon in de 1e hal (tussen de elektronische voordeur en de 2e (blauwe) elektronische deur) bevinden. Wacht even tot de andere persoon is doorgelopen. (Dit geldt voor zowel binnenkomst als weer naar buiten gaan).

 6. Wij vragen een ieder alleen naar de afspraak te komen, tenzij het een kind, iemand met een handicap of iemand die slecht ter been is betreft (in dat geval max. 1 begeleider).

 7. U moet bij binnenkomst en bij het verlaten van de praktijk uw handen desinfecteren met alcohol.

 8. Beperk het toiletgebruik. De kleedruimtes zijn tijdelijk gesloten.

 9. U mag niets aanraken tenzij u materiaal van het personeel aangereikt krijgt.

 10. U moet 1,5 meter afstand houden van andere personen en personeel in de praktijk.

 11.  Er mogen maximaal 5 personen tegelijk in de wachtkamer aanwezig zijn. Voor diegene die op de bovenverdieping behandeld worden, is er boven een extra wachtruimte gecreëerd.

 12.  Voor de revalidatie therapie in de oefenzaal gelden de volgende regels: schone niet buiten gedragen schoenen, bij elk toestel/oefening op eigen handdoek zitten/liggen, bij binnenkomst handschoenen aantrekken en bij vertrek de handschoenen in de prullenbak en handen opnieuw desinfecteren.

 13. Bij elk bezoek graag 2 grote handdoeken meenemen en het dragen van een mondkapje is verplicht! Heeft u geen mondkapje dan zijn deze bij de praktijk verkrijgbaar voor € 1,00 per stuk. 

Wij hopen namens ons hele team dat deze tijd en de vervelende omstandigheden snel weer voorbij zijn en dat we met z’n allen deze periode goed doorkomen in goede gezondheid!

  Vragen?

  We beantwoorden ze graag. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Een e-mail sturen of een bericht achterlaten met behulp van het contactformulier kan natuurlijk ook.

  Bel mij terug

   Door te klikken op 'bel mij terug' ga je akkoord met ons privacy-beleid